Porady, jak często?

Dla kogo kwaszonki?
  • Przede wszystkim dla świadomych spożywania żywności niezbędnej dla prawidłowego funkcjonowania organizmu w zdrowiu jak najdłużej - dla  młodych, by nauczyć w dobie FAST FOODÓW zdrowego odżywiania! Z mojej perspektywy, im człowiek starszy, tym bardziej powinien zwracać uwagę na to, co mu służy i pomaga w trawieniu ciężkostrawnych ,,przyzwyczajeń” (lubisz golonkę - zjedz ją z kiszonką).
Masz problemy z odpornością (częste infekcje i co z tym związane branie antybiotyków), potem problemy skórne, problemy z trawieniem - to znaczy że powinieneś  jak najszybciej włączyć do diety BAKTERIE KWASU MLEKOWEGO.

I JESZCZE JEDNA PRAWDA ŻYCIOWA - LEPIEJ ZAPOBIEGAĆ NIŻ LECZYĆ!

Ile razy dziennie?
Pozostawiam bez odpowiedzi... Jednocześnie mogę zapewnić, że w swoim życiu nie spotkałem się z faktem ,, przedawkowania” w/w produktów i tym samym żeby wpłynęły one negatywnie na zdrowie lub gorsze samopoczucie po zażyciu, a więc coś w tym jest! (wyłączając efekt przeczyszczający po wypiciu jednorazowo zbyt dużej ilości soku z kapusty).

Z drugiej strony Drodzy Państwo, spożycie tylko raz w tygodniu 20 dag kwaszonki nie ustrzeże Was i nie załatwi sprawy odporności czy dobrego trawienia...
 

Teraz online: 1 | Stronę odwiedziło: 110079 gości. Radom Strony internetowe