Porady, jak często?
Dla kogo kwaszonki?
Masz problemy z odpornością (częste infekcje i co z tym związane branie antybiotyków), potem problemy skórne, problemy z trawieniem - to znaczy że powinieneś jak najszybciej włączyć do diety BAKTERIE KWASU MLEKOWEGO.
I JESZCZE JEDNA PRAWDA ŻYCIOWA - LEPIEJ ZAPOBIEGAĆ NIŻ LECZYĆ! Ile razy dziennie? Pozostawiam bez odpowiedzi... Jednocześnie mogę zapewnić, że w swoim życiu nie spotkałem się z faktem ,, przedawkowania” w/w produktów i tym samym żeby wpłynęły one negatywnie na zdrowie lub gorsze samopoczucie po zażyciu, a więc coś w tym jest! (wyłączając efekt przeczyszczający po wypiciu jednorazowo zbyt dużej ilości soku z kapusty). Z drugiej strony Drodzy Państwo, spożycie tylko raz w tygodniu 20 dag kwaszonki nie ustrzeże Was i nie załatwi sprawy odporności czy dobrego trawienia... |